Tuesday, February 23, 2010

END OF TARI TIRANA


uuwwaaaaaa... =( TARI TIRANA da abes ! cedeynya. haish ! tapi ape pon last part cite neh memang bikin gua tacing la beb ! warghhh ! emotional abes especially part NEO mati n TIRANA xdapat terima kenyatan. waaaaa... sungguh cedey tym tuh okeyh ! kalo jadi kat ak pon haish boley gile woo... tapi mintak jauh la tuh sume. sangat cedey bile owang yang kite sayang meninggalkan kite rite? hurmm... nak2 dekat dengan hari kebahagiaan dowang ! warghhh !!! lagi cedey orh ! xdapat ku bayangkan. hurmm... (mood: tacing bawu pas tengok last episod tari tirana) but for me not bad, enjoy gak la cite neh walaupon permulaan dye agak xbesh sangat tapi part2 akhir wah !!! memang tacing abes. i loike okeyh ! haha... kalo sape yang terlepas peluang tuk tengok dis drama layari la di www.tv3.com.my. kat cini kowang ley tengok dari first episod untill last episod taw. haha... =) ok la, enjoy yaww !!!



2 comments:

  1. penuh dah wall FB aku dgn status2 pasal tari tirana. haha.

    ReplyDelete

Life of EMY...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

FEEDJIT Live Traffic Feed